Personvernerklæring

Personvernerklæring
Personvernerklæring 2023-01-03T12:27:19+00:00

PERSONVERNERKLÆRING

Personvernerklæring – Fot & Helseakademiet AS

Fot & Helseakademiet AS har som mål å ivareta dine personopplysninger på en trygg og god måte. Vi følger gjeldene lover og regler for behandling av personopplysninger, herunder personopplysningsloven og EUs personvernforordning (GDPR).

Under vil du finne utfyllende informasjon om hvilke personopplysninger vi behandler og hva de brukes til.

Om virksomheten

Fot & Helseakademiet AS  (org.nr.: 928 702 839) er eier av fotoghelseakademiet.no og behandlingansvarlig for personopplysninger som samles inn og behandles av hundefotografering.no.
Adresse: Losbakken 2, 1718 Greåker
E-post: post@fotoghelseakademiet.no
Telefon: 416 04 171

Om behandlingen

Hvorfor behandler vi personopplysninger?

Vi behandler personopplysninger for å kunne oppfylle min kontrakt/avtale med deg som kunde og for å oppfylle andre lovpålagte forpliktelser (som f.eks. regnskapslover og kjøpslover). Vi vil alltid innhente ditt samtykke til å bruke opplysningene og jeg vil ikke bruke dine personopplysninger til andre formål enn det du har gitt samtykke til.

Nyhetsbrev

Du må frivillig samtykke til at jvi sender deg nyhetsbrev. Dersom du har gitt samtykke til å motta nyhetsbrev vil det sendes til din registrerte e-postadresse. Du står når som helst fritt til å trekke samtykket og dermed melde deg av nyhetsbrevet.

Kundeservice

Dine personopplysninger vil bli behandlet i forbindelse med salg og kundeservice.  Vi vil kunne behandle opplysninger om navn, kontaktinformasjon og ordreinformasjon for å fullføre bestillinger eller yte kundeservice for å hjelpe deg.

Annen bruk

Vi vil ikke bruke personopplysningene til andre formål enn formålene beskrevet over. Dersom det dukker opp nye formål vil jeg be om ditt samtykke for å kunne bruke opplysningene til disse formålene.

Hvor får vi personopplysningene fra?

I de fleste tilfeller får vi personopplysningene direkte fra deg. vi ber deg oppgi personopplysninger som navn, adresse, telefonnummer og e-post når du registrerer deg som kunde, handler hos oss eller bruker kontaktskjemaet vårt. Det er helt frivillig å gi fra deg personopplysninger, men det vil i mange tilfeller være en forutsetning for at du skal kunne benytte våre tjenester og for at viskal effektivt kunne behandle påmelding på utdannelser, svare på dine forespørsler etc.

I enkelte tilfeller henter vi opplysinger fra andre åpne kilder som telefonregister (f.eks. 1881.no) eller bedriftinformasjon fra Brønnøysundregistrene. Denne innsamlingen er ikke automatisert gjøres i tilfeller hvor informasjonen vi sitter på er utdatert eller mangelfull slik at vi ikke kan utføre de tjenestene eller fullføre de avtalene vi har med deg som kunde på en tilfredsstillende måte.

Avhengig av hvilke av mine tjenester du benytter deg av behandler vi følgende kategorier av personopplysninger:

  • Navn og kontaktinformasjon

  • Korrespondanse i form av epost o.l.

  • Kjøpshistorikk

  • Bilder

  • Informasjonskapsler/Statistikk

  • Fødsels og personnummer

Annonser og informasjonskapsler:

Vi bruker informasjonskapsler/cookies for å måle trafikk og føre statistikk som er nyttig for å forbedre nettsiden min.
Informasjon som samles er hvilke sider du besøker og hvor lenge du besøker hver side, hvor i landet du befinner deg, samt teknisk informasjon om enheten du bruker som nettleser, operativsystem o.l.

Vi benytter også sporing på annonser og nyhetsbrev for å spore klikk fra annonser som fører til salg. Det gjør det mulig for meg å se hvilke annonser som gir best resultat og å rette annonser mot brukere som tidligere har vært inne på nettsidene våre.

Informasjonen som samles og brukes til statistikk og markedsføring er anonymisert og har ikke som mål å identifisere deg som person.

Hvor lenge lagrer vi personopplysningene?

Personopplysningene dine vil bli lagret så lenge du har en åpen kundekonto hos oss.

Du står selvsagt helt fritt til å avslutte din kundekonto når du måtte ønske og dermed få opplysningene dine slettet. Dette kan du gjøre ved å ta kontakt med oss.

Hvem deler vi informasjonene med?

Vi har underleverandører vi i enkelte tilfeller må dele informasjon med for at vi skal kunne levere varer og utføre de avtalte tjenestene for deg som kunde. Her finner du en oversikt over hvilke tilfeller jeg er nødt til å dele informasjon med underleverandører og hvem de er.

  • I enkelte tilfeller vil det være behov for at underleverandører som står for drift, utvikling og vedlikehold av IT-systemer får innsyn i personopplysninger i forbindelse med feil, vedlikehold og drift.

  • Vi har underleverandører som står for levering av varer og overfører personopplysninger som navn, adresse, telefonnummer og e-post til Posten, Postnord og unntaksvis andre fraktleverandører for at du skal kunne motta varene.

  • Underleverandører som står for betalinsløsninger, som bl.a. Fiken, iZettle.

Hva betyr behandlingen av personopplysninger for deg?

Ved å la ossbehandle personopplysninger får jeg muligheten til å kunne yte rask og effektiv service ovenfor deg som kunde. Du slipper å gjenta informasjon hver gang du handler og jeg vil raskt og effektivt kunne hjelpe deg med spørsmål og informasjon rundt f.eks. dine produkter, tidligere kjøp og kvitteringer.
Lagring og behandling av personopplysninger medfører derimot alltid en viss risiko for at personopplysninger kan komme på avveie. Dette kan oppleves som ubehagelig. Vi lagrer ikke informasjon om betalingskort og heller ikke sensitive personopplysninger. Informasjonen vi lagrer, med unntak av bilder og fødsels/personnummer, er informasjon som i mange tilfeller er offentlig tilgjengelig. I tillegg lagres informasjonen kryptert hos profesjonelle aktører som ivaretar informasjonssikkerheten. Vi anser derfor risikoen som liten, men det vil alltid være en risiko.

Dine rettigheter, våre plikter

Norge har lenge hatt kanskje verdens beste personvernlovgivning, og med inntredelsen av EUs personvernforordning (GDPR – General Data Protection Regulation) har dine rettigheter blitt enda bedre!

Innsyn: Du har rett til innsyn til all informasjonen vi har lagret om deg.
Retting: Du har rett til å få personopplysninger rettet om du oppdager feil eller mangler.
Sletting: Du har rett til å få personopplysningene dine slettet.
Begrensning: Du kan begrense hva vi har lov å bruke personopplysningene dine til.
Portabilitet: Du har rett til å ta med deg persondata til en annen leverandør.
Protestere: Hvis du opplever at vi mot formodning behandler personvernopplysninger om deg uten ditt samtykke har du rett til å protestere og få behandlingen stanset.
Klage: Du har rett til å klage til Datatilsynet.

Dersom du ønsker hjelp med å ivareta rettighetene dine eller har spørsmål ta kontakt med oss på post@fotoghelseakademiet.no eller 416 04 171.

Endringer i personvernerklæringen

Ting kan skje som gjør at vi endrer personvernerklæringen. Det kan være vi kun endrer noen formuleringer som gjør innholdet tydeligere, men ikke endrer det. I så fall er det ikke sikkert du får beskjed. Derfor kan det være lurt å ta en titt innom personvernerklæringen en gang i blant.
Det kan også være at vi må gjøre større endringer i personvernerklæringen. Kansje får vi nye underleverandører, nye funksjoner, nye lover eller andre ting som gjør at vi  må tilføre, slette eller endre personvernerklæringen. Ved slike store endringer vil du få beskjed på e-post og bli bedt om å se over og godkjenne personvernerklæringen på ny.

Denne personvernerklæringen er oppdatert 02.01.2023.

Cookies
Cookies, eller informasjonskapsler, er små tekstfiler som sendes fra en webside og lagres på besøkerens datamaskin. Denne tekstfilen brukes for å forbedre internettsiden for brukeren eller levere statistikk rundt bruken av internettsiden. En cookie kan ikke starte et program. Cookies brukes for å lagre innloggingsinformasjon  hvis du krysser av for dette (“Husk brukernavn og passord”). Merk at du bør være bevisst på at dette ikke gjøres på en maskin tilgjengelig for andre, da de kan bruke informasjonen til å logge seg inn på din konto. Om nettleseren din er innstilt på å ikke akseptere noen cookies, har du ikke mulighet til å bestille varer fra internett. Det er enkelt å endre denne innstillingen i nettleseren

Kontaktinformasjon

Grensen 18, 0157 Oslo

Phone: 22931342

Mobile: 91662751

Web: Nettside