Kurs i lymfedrenasje med vakuum

Lymfedrenasje med vakuum er den mest effektive behandling for «storrengjøring» av hele kroppen. Det er viktig at lymfevæsken sirkulerer for at kroppen skal kunne kvitte seg med avfallsstoffer.
Storrengjøring av kroppen

Vårt kurs i lymfedrenasje er et ypperlig kurs for deg som ønsker å starte som terapeut eller for deg som ønsker å utvide med et større tilbud. Lymfedrenasje med vakuum er den mest effektive behandlingen for ”storrengjøring” av hele kroppen. Lymfesystemet i kroppen vår ivaretar mange viktige funksjoner og er en viktig del av immunforsvaret vårt. Lymfesystemet regulerer blant annet væskebalansen og frakter de hvite blodlegemene (lymfosyttene) rundt om i kroppen. De hvite blodlegemene er avgjørende for immunforsvaret ettersom de bekjemper virus og bakterier som har kommet seg forbi det ytre immunforsvaret.

Hva kan lymfedrenasje avhjelpe?

Når lymfesystemet ikke fungerer som det skal kan det gi symptomer som smerter i muskulaturen, hevelser i ankler, kalde føtter og hender, spenninger i hode/nakke, leggkramper, samt en generell stivhet i kroppen. Lymfedrenasje med vakuum virker forebyggende, men har også vist seg effektiv ved behandling av blant annet fibromyalgi, høyt blodtrykk, hovne/urolige ben, fordøyelsesproblemer, nakkesleng, reumatistiske lidelser, væskeansamlinger, celluliter, overvekt og dårlig blodsirkulasjon.

Lymfedrenasje

Musklene er den viktigste mekanismen som, ved å presse på lymfeårene, presser lymfevæsken frem mot lymfe-knutene. Hvis kroppens muskler ikke er aktive, vil dette medføre at lymfesystemet ikke fungerer som det skal, og at kroppen trenger hjelp ved å motta en lymfedrenasje. Lymfedrenasjen utføres ved hjelp av en liten kompressor som er koblet til glasskolber som lager vakuum. Glass- kolber i ulike størrelser føres langs alle hovedlymfebanene i kroppen.

Hva lærer du på kurset?

På vårt kurs i lymfedrenasje lærer du en full kropps og ansiktsbehandling med vakuum. Inkludert i kursprisen er en vakuum-maskin som man bruker under lymfedrenasjen. Ved å bruke vakuum sparer man hendene for slitasje, samt at man får en større effekt av lymfedrenasjen, kontra andre manuelle lymfedrenasje-teknikker. Inkludert i maskinen er det også kopping kolber og kolbe for bindevevsmassasje og peeling. Vår kursholder har drevet med lymfedrenasje i 25 år og vil gi deg grundig kunnskap om lymfesystemet og hvordan du skal behandle ulike plager. Behandlingen passer de som plages av stress i hverdagen, har lavt energinivå eller har en altfor stillesittende livsstil og usunt kosthold. Vi anbefaler en kur på 10 behandlinger, noe som gjør at du vil tjene inn kurs og maskin allerede etter første kunde.

Opptak og priser

7 – 8 desember 2024
2 dager
Kr 10 000,- inkl apparat
Oslo
28 – 29 september 2024
2 dager
Kr 10 000,- inkl apparat
Sarpsborg
Praktisk informasjon

Du vil få diplom etter endt kurs.

Ordinær pris på lymfedrenasjeapparatet er kr 7 000,-