Fot & Helseakademiet

Vi er en ledende utdanningsaktør med godkjente utdannelser i hudpleie og fotterapi. Vi spesialiserer oss på samlingsbaserte studieforløp som er tilpasset dagens hektiske hverdag. Vi ligger i gangavstand fra Oslo S, noe som gjør at det er enkelt å komme til oss.

I løpet av ti år har vi utdannet over 300 fotterapeuter og snart 100 hudpleiere fra hele Norge. Utdanning er en investering i fremtiden. Derfor har vi et høyt fokus på faglig sterke lærere. Ved å velge Fot & Helseakademiet får du en offentlig godkjent utdannelse med vitnemål.

Vår lange historie og etablerte rykte som en pålitelig utdanningsinstitusjon, sikrer en utdannelse som ikke bare ruster deg med nødvendig kunnskap, men også styrker din fremtidige karriere.

Vi brenner for at studentene får den opplysningen de trenger for å velge den mest hensiktsmessige utdannelsen. Med de riktige utdannelsene og kursene bygger du en solid plattform for en interessant karriere og et godt inntektsgrunnlag. Ta gjerne kontakt med oss for veiledning. 

Hvem er vi?

Ann Charlott Edvardsen Hodne
Ann Charlott Edvardsen HodneRektor
Ulrikke Jonassen
Ulrikke JonassenFaglærer biomekanikk
Monica Dahlbo
Monica DahlboFaglærer fotterapi
Anja Josefson
Anja JosefsonVeileder fotterapi