Fot & Helseakademiet

Fot & Helseakademiet startet opp i 2014 og er drevet av Margun Hodne Lyngaas og Ann Charlott Edvardsen Hodne. Begge er utrolig hengivne i jobben sin og føler hele tiden samfunnet på pulsen for å utvikle skolen deretter.

Fot og helseakademiet eies av grunnleggerne av Bio Medicus Akademiet som var Oslos største alternative skole. Den hadde sin oppstart i 1981 og begynte med aromamassasje, meridianmassasje, slanking med trening og balansert kosthold. Siden utviklet det seg mer alternativt med 8 utdannelser og 13 kurs. i 2014 startet de en ny og mer helserelatert skole med Fotterapi, hudpleie og lymfedrenasje som hovedfokus.
Per i dag jobber Margun Hodne Lyngaas og Ann Charlott E. Hodne i samarbeid med faglærer Ulrikke Jonassen og eksterne undervisere med å utvikle skolen og føle på hva samfunnet har behov for. De er utrolig hengivne i jobben sin og har alltid syntes det er viktig at studentene får den opplysningen de trenger for å velge den mest hensiktsmessige utdannelsen. Med de riktige utdannelsene og kursene bygger du en solid plattform for en interessant karriere og et godt inntektsgrunnlag.
Ann Charlott Edvardsen Hodne
Ann Charlott Edvardsen HodneDaglig leder
Margun Hodne Lyngaas
Margun Hodne LyngaasUndervisningsleder
Ulrikke Jonassen
Ulrikke JonassenUnderviser