Opplev Nathalies reise fra Gratangen til Harstad, og hennes transformative år ved Fot & Helseakademiet i 2023. Nathalie deler sin entusiasme for skolens fleksible, samlingsbaserte læring, perfekt tilpasset livet med småbarn og jobb. Fra spennende kurs i vippe teknikk til negledesign, utforsker Nathalie hudpleieens verden, og finner ikke bare nye ferdigheter, men også en dypere forståelse av seg selv og andre. Bli inspirert av hennes historie og oppdag hvordan Fot & Helseakademiet kan være det riktige valget for deg.

Jeg heter Nathalie Hole, kommer fra Gratangen men bor litt utfor Harstad. Jeg gikk på fot og helseakademiet i 2023pastedGraphic.png Det var et kjempe fint og ikke minst lærerikt skoleårpastedGraphic_1.png med fantastiske lærere og medstudenter! Jeg syns skolen passe perfekt med småbarn, graviditet og jobb ved siden avpastedGraphic.png også er det perfekt om man bor eller ikke bor i Oslo siden det er samlingsbasert! Jeg gledet meg så mye til alle samlingene og til alt vi lærte! I tillegg tok jeg en del kurs under skoleåret som vippe tekniker, brynslaminering, vippebøy og negledesignerpastedGraphic.png så det er supert og kombinere når man først er i Oslo! Det er en seriøs skole og om man er strukturert eller ikke så lærer man det man skal i løpet av skoleåret siden man må studere hjemme og holde det pent og ryddig rundt seg og rundt arbeidsbenken! Det er gode produkter på skolen og artige apparater! Jeg lærte så mye både om meg selv og andre medmennesker i løpet av året som gikk. Og hud er så spennende og artig å jobbe med! Jeg visste ikke noe om hudtypen eller hudtilstanden min når jeg startet på skolen, så det var ekstra gøy når man nesten ikke kunne noe om huden! Det er fult mulig og jobbe som hudterapeut i løpet av skoleåret, det jeg lærte på skolen tok jeg med meg i salongen også ballet det på seg mere behandlinger etter hver samling. Noe som er kjempe gøy! Jeg anbefaler virkelig skolen så mye! Det var det artigste og beste studiet for meg, det er det helt sikkert for deg og!