Hei!

Har du vurdert å studere Fotterapi men er usikker på hvordan du skal klare å kombinere studier og familieliv?

Når vi tenker på studier, er det lett å forestille seg at man må ofre mye. Men vet dere hva? Med samlingsbaserte studier er det mulig å balansere studier med jobb, familie og andre forpliktelser. Jeg husker godt en student, Anne, som klarte å sjonglere studiene med å være småbarnsmor. Hun sa: «Samlingsbaserte studier ga meg friheten til å være både mor og student på mine premisser. Samtidig var den uka på skolen en slags frihet fra forpliktelser hjemme også»

Velkommen til vår veiledning om fordelene med samlingsbasert studie i fotterapi. 

Vi har spesialisert oss på samlingsbasert studieforløp helt siden oppstarten og har tilpasset oss behovet i dagens hektiske hverdag. Vi ønsker å vise deg hvorfor denne tilnærmingen til en ny utdannelse er så verdifull. Vårt mål er å hjelpe deg å forstå hvorfor akkurat vårt samlingsbasert studie kan være det riktige valget for deg.

Praktisk erfaring som passer et hektisk liv og hverdag

Å gjennomføre en 5-dagers samling betyr at du ikke må forlate verken familien din eller din nåværende jobb i lange perioder. Dette gjør det ideelt for dere som ønsker å balansere studiene med forpliktelser hjemme. 

Jeg valgte det samlingsbaserte studiet i Fotterapi på Fot&Helseakademiet da det var mulig med mitt familieliv og 100% jobb ved siden av. Den sentrale beliggenheten gjorde det enkelt for meg å komme reisende fra Haugesund.  sier Cecilie

Praktisk tips: Få oversikt over alle samlingene, og planlegg dine personlige forpliktelser. Bruk tiden hjemme til å praktisere det du har lært.

Tilgjengelig for elever fra hele landet

Samlingsbasert studie gjør det mulig for studenter fra hele landet å delta. Med kun 5 dager på skolen ca. hver måned kan du tilpasse studiene til deg. Det betyr at uavhengig av hvor du bor, kan du forfølge drømmen om å bli en dyktig fotterapeut.

Praktisk tips: Vi har gode avtaler med hoteller for rimeligere overnatting.

En 1,5-årig reise mot autorisasjon, med 5-dagers samlinger

Med vårt opplegg som består av totalt 15 samlinger, med en varighet på 5 dager, kan du fullføre studiene på bare 1,5 år. Dette betyr at du kan raskt forfølge din drøm om å bli en dyktig fotterapeut uten å måtte binde deg til langvarige perioder på skolen. De korte, intensive samlingene gir deg muligheten til å fordype deg fullstendig i faget i en kort periode, og deretter ha tid til å være sammen med familien din og praktisere det du har lært resten av måneden.

Praktisk tips: Bruk tiden mellom samlingene for å repetere og øve på det du har lært. Dette vil bidra til å forsterke din forståelse og ferdigheter i fotterapifaget.

Praksisnær læring

Samlingsbasert studie gir deg en unik mulighet til å få praktisk erfaring som fotterapeut. Med en betydelig andel av undervisningen viet til praktiske øvelser, kan du opparbeide deg reell ferdighet og selvtillit innen fotterapi. Dette vil være til stor fordel når du søker autorisasjon som fotterapeut og jobber med pasienter i fremtiden.

Nettbasert teori og eksamensforberedelser

Vår skole kombinerer det beste fra begge verdener. Mens du får grundig praksisopplæring gjennom samlingsbaserte moduler, tilbyr vi også nødvendig teori og eksamensforberedelser online. Dette gjør det enklere for deg å tilpasse studiene til din travle timeplan og gjøre det meste ut av tiden din. Du kan enkelt studere teorien når det måtte passe deg hjemme, og forberede deg grundig til eksamen, uten stress!

Autorisasjon som fotterapeut

Å bestå eksamen og oppnå autorisasjon som fotterapeut åpner dørene til en spennende karriere innen helsevesenet. Som autorisert helsepersonell vil du ha muligheten til å hjelpe mennesker med fotproblemer. Dette gir deg en meningsfull og givende karrierevei som kan vare livet ut.

Helsepersonell med ekspertise

Som autorisert fotterapeut vil du bli anerkjent innen ditt felt. Du vil kunne tilby verdifull innsikt og hjelp til pasienter som lider av en rekke fotrelaterte problemer. Dette gir deg en følelse av prestasjon og anerkjennelse for din kompetanse. Fotterapi er et fremtidsrettet yrke hvor du blir ettertraktet i markedet, og vil alltid være sikret jobb da behovet er stort.

Konklusjon

Vårt samlingsbasert studie i fotterapi gir deg en unik mulighet til å utvikle deg som profesjonell fotterapeut. Med praksisnær læring, nettbasert teori, autorisasjonsmuligheter og anerkjennelse som helsepersonell, er dette en ideell tilnærming for deg som ønsker å forfølge en karriere innen fotterapi. Vi oppfordrer deg til å vurdere denne muligheten nøye og ta skrittet mot en spennende og givende karriere innen fotterapi og helse.

Ta kontakt med oss i dag for å utforske mulighetene for deg.

Kontakt oss