Elektronisk muskelstimulering med infrarød varme

TEI System er en ny  elektronisk muskelstimulator som bygger på revolusjonerende teknologi.

Det som gjør TEI System så forskjellig fra andre muskelstimulatorer på markedet er at den har en kombinasjon av muskelstimulering og infrarød varme. Fordelen med infrarøde varme er at den kan trenge opptil 3,5 cm inn i vevet. Når infrarød stråling kommer i kontakt med kroppen, blir energien omdannet til varme i kroppens øvre lag. Ulikt alle andre varmekilder, gir infrarød stråling en tørr varme og innebærer ikke direkte kontakt med huden. Denne varmen sprer seg ved hjelp av konduksjon til nærliggende deler av kroppen og transporteres gjennom blodomløpet til resten av kroppen. Denne varmen har en rekke virkninger, blant annet øker stoffskiftet. Det er rapportert økninger opptil 13 % for hver grad C°. Resultatene blir dermed bedre og kommer hurtigere. TEI System er også enkel og tidsbesparende i bruk.

TEI System er tidsbesparende og enkel i bruk

Elektrodene er utformet som store, fleksible elektrodeplater. I stedet for de tradisjonelle 20-24 elektrodene kobles 10 store elektroplater til kroppen. Du unngår stikking og treffer større områder med de hele platene. Hver elektrode dekker alle musklene i en hel kroppsdel. For eksempel dekkes hele mageregionen av en elektrode i stedet for åtte som på de tradisjonelle muskelstimulatorene. De enkelte platene er designet til å passe perfekt til hver del av kroppen. Dermed oppnås best mulig resultat på kortere tid. Platene er også enklere å rengjøre, og du sparer dermed tid. TEI System leveres med stativ for praktisk og fleksibel bruk.

Hvorfor Tei System?

Strammer kroppen og huden

Med TEI Systems muskelstimulator trener du effektivt musklene mens du ligger stille. Den infrarøde varmen sørger samtidig for at musklene er varme når de blir stimulert og gjør at elektrostimuleringen går dypere inn i vevet. Man får en dypere og forbedret muskelsammentrekning sammenlignet med andre muskelstimulatorer. Varmen gjør også at kroppen ikke blir så fort sliten som ved vanlig trening, og tillater musklene å jobbe jevnere og mer effektivt. Resultatet blir bedre muskeltone og en strammere kropp. TEI System har egne program for de som nettopp har født og for de som har gjennomgått fettsuging.

Reduserer vekt og fedme – slanking

Kombinasjonen av infrarød varme og elektrostimulering øker kroppens forbrenning i mye større grad enn andre muskelstimulatorer. Forbrenningen stiger med opptil 13 % per økt temperaturgrad. Dette fortsetter til man når 45 grader. Forbrenningen fører til at kroppen bryter ned fettcellene og drenerer dem ut. Sammen med et sunt kosthold kan TEI System redusere vekt og fedme.

Motvirker appelsinhud

TEI System har vist seg effektiv mot appelsinhud (cellulitt). Det finns 3 slags ulike typer av cellulitt, og TEI System har et spesialprogram for hver type. Behandlingen går langt dypere enn andre muskelstimulatorer, og effektiviteten øker tilsvarende.

Fjerner avfallstoffer og væskeansamlinger (ødem)

Infrarød varme og elektrostimulator sørger for økt blod og lymfesirkulasjon og dermed bedre opptak av oksygen og næringsstoffer til muskler og celler. Dette igjen sørger for bedre drenering av væske og avfallsstoffer.

Lindrer stress og muskelsmerter

Muskelverk har mange ulike årsaker. Det kan også være verk i form av gikt og fibromyalgi. Infrarød varme har en smertelindrende, anti-spastisk og antibakteriell virkning (som feber). TEI System har ulike smertelindrende programmer som reduserer stress, gir velvære, lindrer smerter og gir økt energi. Effekten blir det sammen som ved massasje. Avslappende effekt på nerveendingene gjør behandlingen mer behaglig enn ved elektrostimulering uten varme.

Doktorgrad om effekten av elektrisk muskelstimulering

Artikkel i Fysioterapeuten

Universitetet i Bergens artikkel

Ønsker du mer informasjon? Ta kontakt

  Ditt navn (obligatorisk)

  E-post (obligatorisk)

  Telefon nr (obligatorisk)

  Adresse (obligatorisk)

  Postnr og sted (obligatorisk)

  Emne? (Obligatorisk)

  Hva gjelder henvendelsen? (Obligatorisk)

  Melding

  Jeg ønsker å bli oppringt for mer informasjon