3 kombinasjonsteknikker = synlige resultater

Duolift® Color er en kompakt maskin for ansikt og kroppsbehandlinger. Den eksklusive kombinasjonen med ultralyd og Fargebehandling, er garantien for umiddelbare synlige resultater ved bruk av Advance Derma Method.
 Våre kvalitetskrav ser man i hver eneste tekniske detalj. Probene er vellbalanserte og laget i materialer som garanterer holdbarhet i lang tid. Grunnen til dette er de kjeramiske resonatorene i ultralydprobene som er laget av titan for effektivitet og bio kompabilitet. Takket være sin størresle er Duolift® Color transportabel.

Soft-Peeling

Sammen med et renseprodukt vil den vibrerende spatelen gi en veldig dyp rengjøring ved å fjerne døde hudceller, urenheter og forurensninger.

Fargebehandling

Fargebehandling har blitt en anerkjent og virkningsfull teknologi for hudbehandling takket være høyintensitets dioder (LED). Hver behandling er assosiert med en bestemt farge som forsterker resultatet.

Ultralyd

Ultralydbølgene lager et akustisk trykk på huden og frembringer en mikromassasje. Sammen med produkter vil de biologiske effektene av ultralydbølgene jevne ut linjer og rynker samtidig som de er fettreduserende ved kroppsbehandlinger. Sonophoresis hjelper innslusingen av kosmetiske produkter og gir en god synergi mellom aktiv og metabolisk stimulering som gir styrke og stramhet til huden.

Kvalitet, Design, Ergonomi

Probene er ergonomisk plassert og lett tilgjengelig. Hvert sett med prober er utstyrt med av og på knapp. På denne måten kontrollerer man start og slutt av hvert steg. Kontrollpanelet er velding enkelt og bruke, og informerer om hvilke prober man skal bruke, hvor lenge man skal bruke de og øvrige parametre for behandlingen.

Radiofrekvens (RF)

Radiofrequency (RF) is today the technique that cannot be ignored for significant non-surgical skin tightening.

Your Content Goes Here

Radiofrekvens varmer opp hudlagene med energi fra høy frekvens. Temperaturen i huden er kontrollert og begrenses til 42 ° C for sikkerhet. Denne lokale temperaturøkningen virker på to måter på fibroblastene.

 • Collagen fibrene trekker seg sammen, de dypeste lagene av epidermis blir formet
 • Økning i nye collagen lagre gir huden tilbake sin mykhet og tonus
 • I tillegg får man økt blodtilførsel som gir en umiddelbar og betydelig fuktighetsgiving til de ytre lagene av huden
 • Denne økte fuktigheten vil hjelpe til med å forme huden og forsterke virkningen av ultralyd.

Ønsker du mer informasjon? Ta kontakt

  Ditt navn (obligatorisk)

  E-post (obligatorisk)

  Telefon nr (obligatorisk)

  Adresse (obligatorisk)

  Postnr og sted (obligatorisk)

  Emne? (Obligatorisk)

  Hva gjelder henvendelsen? (Obligatorisk)

  Melding

  Jeg ønsker å bli oppringt for mer informasjon